Download billede

Misantropen

MISANTROPEN

af Moliére

Velkommen til sommeren 2018 i Grønnegårds Teatret og til Molières satiriske og skarpe komedie MISANTROPEN.
Vi glæder os til at kunne byde Nicolas Bro velkommen tilbage på scenen i Designmuseum Danmarks smukke have, hvor han sidst var at se i 2010 i hovedrollen i en anden af Molières store komedier, Don Juan.
For iscenesættelse og scenografi står hhv. Madeleine Røn Juul og Manfred Blaimauer, – det dynamiske makkerpar, der sidst høstede store roser fra anmeldere og publikum for deres opsætning af Molières Fruentimmerskolen i Odd Fellow Palæets Have i 2013.

Om MISANTROPEN:
Den strengt moralske Alceste er en del af det gode selskab, men frastødes af sin samtids overfladiskhed og evige fremvisning af egen succes. Han er i gang med et korstog mod den falske, hykleriske og ansvarsløse omgangstone, der hersker. Alceste kræver absolut ærlighed, uanset konsekvenserne.
Og så han er forelsket.

Forelsket i Célimène, der er mester i bagtalelse og endeløs flirten; alt det der er Alceste så inderligt imod.

Alceste må vælge mellem kærligheden og sine principper: Hvor meget vil han betale for kærligheden … for sin kompromisløshed?

 

Nyd picnic i den smukke have

Begynd sommeraftenen i teatret med at spise i det grønne i Designmuseum Danmarks smukke have. Læs mere om picnicmulighederne her

Medvirkende: Nicolas Bro, Sonja Richter, Mads Wille, Laura Bro, Charlotte Fich, Patrick Baurichter,  Jens Frederik Sætter-Lassen, Nicolai Jørgensen og Steen Stig Lommer.

Iscenesættelse: Madeleine Rønn Juul Scenografi og kostumer: Manfred Blaimauer
Oversættelse: Jesper Kjær
Forestillingen varer ca. 1 time og 40 minutter og spiller uden pause.

DESIGNMUSEUM DANMARKS HAVE

Bredgade 68, 1260 København K

29. juni – 25. august 2018
mandag-lørdag kl. 19:30

Se kort