Børn/Barnevogne
Børn/Barnevogne

Grønnegårds Teatret ser i høj grad sig selv som et teater for hele familien og alle generationer, derfor har vi også familieforestillingerne om eftermiddagen, der er velegnede fra 8 år og op.

 

Selv om vi er et udendørs teater, er normen ikke anderledes for, hvad der forstyrrer under forestillingen, end hvis man gik i et ”normalt” teater. Hvis man ønsker at medbringe små børn til aftenforestillingerne, bedes I kontakte teatrets billetkontor på post@groennegaard.dk, så I kan blive placeret hensigtsmæssigt.

Til samtlige forestillinger har teatret følt sig nødsaget til at uddele en seddel med retningslinjer til gæster med småbørn, hvori der blandt andet står følgende:


Vær venligst opmærksom på, at det, man ikke selv altid oplever som forstyrrende, kan virke forstyrrende på det øvrige publikum og de medvirkende på scenen.
Vær i øvrigt opmærksom på, at barne- og klapvogne ikke må placeres i mellemgangene ifølge retningslinjer fra brandvæsenet. Respekter venligst kontrollørernes anvisninger både af hensyn til det øvrige publikum samt skuespillerne på scenen.

 


 

Grønnegårds Teatret | Bredgade 66 | 1260 København K
> del
Grønnegårds Teatret | Bredgade 66 | 1260 Kbh K